Wednesday, 20 January 2016

FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA

assalamualaikum guys... mari join giveaway ni berjemaah.. mana tau ada untung boleh dapat hadiah.. huhuhu


FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA


Syarat :-

1. Follow blog misszyaroses & ladyana (wajib)
2. Add to circle google + follower (wajib)
3. Follow instagram misszyaroses & lady_yana274 (wajib untuk yg ada ig)
4. Mesti like page Hello Kitty Lover (wajib)
5. Follow twitter @nlyana_ishak (kalau tak da di maafkan)
6. Buat satu entry bertajuk "FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA".
7. Copy semua code dan paste di ruangan HTML entry uols.
8. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen Misszyaroses


P/s: Tolong jangan unfollow even dah habis GA nie

assalamualaikum :)

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

assalamualaikum and good evening guys.. huhu.. lama fiezah menyepi.. maaf semua.. dah lama x join giveaway ni.. huhu.. baru lepas SPM kan? ceyhh!! sekarang ni tengah bosan2 tiba2 teringin nak join giveaway balik.. boleh kan?



http://mezquitalifestyle.blogspot.my/2016/01/giveaway-january-2016-by.html
nah! SYARAT PENYERTAANnya!
  • Follow Blog "Wajib" - http://mezquitalifestyle.blogspot.my/ and Copy banner diatas
  • Buat satu entry bertajuk GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle " dan nyatakan penambahbaikan blog aku ni tau. 
  • Tinggalkan URL dalam ruangan Komen Entri.
  • GiveAway adalah bermula dari 17 / 01 / 2016 sehingga 23 / 01 / 2016 (11.59pm)
  • Pengumuman pemenang berdasarkan Random.Org pada 25 / 01 /2016

penambahbaikan? mmm.. x perlu kot.. sebab dah cantik sangat >.< comel je blog dia.. AWESOME!!

tu je kot.. assalamualaikum.. :)

Monday, 15 December 2014

simple giveaway by Licha

assalamualaikum & good night!!

guys... jom join!!


deadline : 2 january 2015

nota kaki tangan untuk penganjur: maaf!! saya tiada instagram..

Thursday, 11 December 2014

2014 Year End Blog Giveaway!

assalamualaikum & good night guys..

jom join this GA..


hadiah pun menarik.. lama lagi tarik tutup.. jom pakat2 join GA ni..

deadline : 15 januari 2015


Sunday, 7 December 2014

[Giveaway] Hello from Canada

assalamualaikum n good morning,guys!!

jom join GA ni!!






Url blog doodle of life :
http://herlifemanual007.blogspot.com/


Penyertaan untuk giveaway ini akan ditutup pada December 20, 2014 at 12:00 PM (EST). Kalau tukar waktu Malaysia, December 21, 2014 at 1:00 AM.

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM


Assalamualaikum...




Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-

Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-



3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida , Parihh ,Eurukaseven , CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie , YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah   ,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 

jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.cm di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 .Pemenang dipilih melalui random.org .Keputusan akan diumukan sebelum 15-12-2014

Sekian..

Tuesday, 2 December 2014

GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ


saya mahu sihat kerana ingin melakukan ibadah dengan lebih sempurna :)
 
jemput join!!
deadline : 11 disember

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!


assalamualaikum n good morning,guys!!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

dateline : 3 disember 2014

GIVEAWAY KUSARAH 2014

assalamualaikum guys!!

*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan
Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)


PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift

Giveaway: Wanna win 2 Piece of Ruffle Shawls by Naomie? Join Now!!

assalamualaikum n good morning,guys!!
jom join!!



until 20th December 2014