Tuesday, 24 December 2013

Special Super Duper Giveaway by NNA & FD

ASSALAMUALAIKUM..

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”


Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :-
| Topup RM5x1 by Nurul Ain | Tudung bawal x1 dan shawl x1 by Ryna | Bookark x5 by BudakVanilla | Topup RM5x1 by Maisarah Humaira' | Header kepada semua peserta dan keychain x2 by AinRahman | Button badges x6 dan 2 candy lip tint utk sorang by Fatin Diana | Brooch x2 by NurSyaza Fareha | necklace x1 by Mahirah |

Special Super Duper Giveaway dianjurkan oleh NNA dan kak Fatin Diana dan disponsor oleh NurulAin, Ryna, Budak Vanilla, Maisarah Humairah', Ain Rahman, Fatin Diana, NurSyaza Fareha dan Mahirah.


Tamat 25 Disember 2013, 10 Malam.

Ayat yang hendak ditulis di header: www.cikfiezah98.blogspot.com
Jenis Font : Tequilla Sunrise
Background tulisan berwarna @ background flower/space/lain-lain: flower

jom ramai-ramai join.. selagi ada lagi masa..

ASSALAMUALAIKUM..

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 6

ASSALAMUALAIKUM n good evening, guys!!



fiezah join satu lagi GA.. 
jom.. ramai-ramai join..

ASSALAMUALAIKUM..

Giveaway Peserta Bertuah

bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum n good evening guys!!

today, fiezah nak join satu lagi giveaway yang sangat awesome!!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

meh.. sini.. pakat ramai-ramai join GA ni..

ASSALAMUALAIKUM..

Simple Giveaway by Izzati Amira

assalamualaikum n good evening, guys!!
today, fiezah nak join satu simple GA by kak Izzati Amira



Simple Giveaway by Izzati Amira !!
Tamat : 22 Januari 2014
Klik Banner Untuk Join! Sekarang !! Hadiah menarik untuk para gadis di luar sana sedang menanti!

hah!! hadiah pun menarik tau.. jom join ramai-ramai..

ASSALAMUALAIKUM..

Friday, 13 December 2013

Giveaway | New Year 2014 by Mya dan CB

bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum n good night guys!!

hari ni fiezah nak join giveaway by mya farisha & CB.. excited bukan main.. fyi, this is my first time join giveaway.. tu yang excited bukan main..


Dengan kerjasama Craft & Beads,
kami akan melancarkan
New Year 2014 Giveaway
By
Mya Farisha
Craft & Beads
12/12/2013 – 12/1/2014


Klik banner utk join

Hadiah :
Top Referral : RM 20

Random (by lucky draw) :
Topup RM5 x4 | Handmade Bracelet (worth RM10) x2

Keychain x2 | Brooch Felt x2 | Bloglist x5

wah!! hadiah memang semuanya awesome gitu.. hopeful menanglah.. hihihi ^^
syaratnya pun x lah banyak sangat.. so simple like ABC..

Syarat :
-          Warganegara Malaysia dan mempunyai blog
-          Wajib follow blog Mya
-          Wajib like page Mya dan CB
-          Wajib clear caches dan cookies (tutorial)
-          Klik link ni *sila jujur! Mya tak nampak, Tuhan nampak*
Link 1 | Link 2 | Link 3 | Link 4 | Link 5 Link 6

jom guys!! ramai-ramai pakat join giveaway awesome ni!!

ok.. that's all..
ASSALAMUALAIKUM..

Thursday, 12 December 2013

alhamdulillah :)

bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum n good evening dear readers!

how are you? i hope u're fine.. if not feeling well, go to the nearest hospital n clinic immediately, ok?
ALHAMDULILLAH.. kita masih diberi nyawa pada hari ini untuk kita perbaiki kekhilafan kita pada hari semalam :)

ALHAMDULILLAH.. hari ni, fiezah kuatkan semangat jugak untuk menulis entry pada blog ini.. sebenarnya, fiezah menubuhkan blog ini untuk fiezah join giveaway, segmen n so on.. fiezah x nak lah campur adukkan dengan personal blog fiezah yang ini.. 

so, sesiapa ada kelapangan, blogwalkinglah ke personal blog fiezah yang serba ringkas itu..
that's all..

assalamualaikum :)