Wednesday, 20 January 2016

FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA

assalamualaikum guys... mari join giveaway ni berjemaah.. mana tau ada untung boleh dapat hadiah.. huhuhu


FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA


Syarat :-

1. Follow blog misszyaroses & ladyana (wajib)
2. Add to circle google + follower (wajib)
3. Follow instagram misszyaroses & lady_yana274 (wajib untuk yg ada ig)
4. Mesti like page Hello Kitty Lover (wajib)
5. Follow twitter @nlyana_ishak (kalau tak da di maafkan)
6. Buat satu entry bertajuk "FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA".
7. Copy semua code dan paste di ruangan HTML entry uols.
8. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen Misszyaroses


P/s: Tolong jangan unfollow even dah habis GA nie

assalamualaikum :)

GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

assalamualaikum and good evening guys.. huhu.. lama fiezah menyepi.. maaf semua.. dah lama x join giveaway ni.. huhu.. baru lepas SPM kan? ceyhh!! sekarang ni tengah bosan2 tiba2 teringin nak join giveaway balik.. boleh kan?



http://mezquitalifestyle.blogspot.my/2016/01/giveaway-january-2016-by.html
nah! SYARAT PENYERTAANnya!
  • Follow Blog "Wajib" - http://mezquitalifestyle.blogspot.my/ and Copy banner diatas
  • Buat satu entry bertajuk GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle " dan nyatakan penambahbaikan blog aku ni tau. 
  • Tinggalkan URL dalam ruangan Komen Entri.
  • GiveAway adalah bermula dari 17 / 01 / 2016 sehingga 23 / 01 / 2016 (11.59pm)
  • Pengumuman pemenang berdasarkan Random.Org pada 25 / 01 /2016

penambahbaikan? mmm.. x perlu kot.. sebab dah cantik sangat >.< comel je blog dia.. AWESOME!!

tu je kot.. assalamualaikum.. :)