Saturday, 18 January 2014

Daya The Sixth's Giveaway


Assalamualaikum sahabat (:

Mari meriahkan Giveaway pertama Daya hehe


<< Klik banner untuk join >>

SMILE GIVEAWAY BY AMIRAH




-Tekan Banner-

2 Hadiah Yang Dipilih : 
A) TOPUP RM5
B) HADIAH MISTERI
Giveaway ini dianjur oleh Amirah dan di taja oleh OpzzpinkyNad, Hu Da,  Mardiah
WidadNazirahCik MarAliahHumaiAinaIzzahNiedaEymasu
ZamalianshoppeEmeRRBBBUKSNienaCYCIna
Red Cherry House

Tarikh Tamat : 30/1/2014


Friday, 17 January 2014

Segmen Topup RANDOM 12 JAM by Mya

assalamualaikum n good morning,guys!!

hari ni, fiezah nak join segmen from kak mya.. huuh
hari tu, fiezah menang GA.. alhamdulillah.. rezski first time join.. hehhe


jom.. cepat join.. beberapa jam je lagi dah nak tamat..

ASSALAMUALAIKUM..

Giveaway dari umielman.blogspot.com

assalamualaikum n good evening, guys!!
jom join GA ni..
hari ni tamat..
cepat-cepat.. sebelum terlambat..


assalamualaikum..

Monday, 13 January 2014

Simple NY Giveaway By Iezwa Razk


Assalamualaikum

(Klik Banner Untuk Join)

Senarai Hadiah :- 3x Pashmina , 3x Tudung Bawal dan 2x Topup RM 5
JOM MERIAHKAN GIVEAWAY NI!!

Tarikh Tamat :- 18 Januari 2014

jom join GA ni ramai-ramai!!

ASSALAMUALAIKUM..

GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

assalamualaikum n good morning,guys!!
how are u? i hope u're fine..
ok.. today i wanna join one GA.. 


syaratnya very simple like ABC..
so, mari pakat ramai-ramai join this GA.
sempat lagi nak join ni.. masanya sangat lama..

ASSALAMUALAIKUM..

Zahra Bakar Collection Giveaway


Assalamualaikum...

Zahra Bakar Collection merupakan sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis tudung dan shawl antaranya tudung syria, bawal arjuma, alsya ring dan sebagainya. Zahra Bakar Collection, turut mengambil tempahan sulaman (cross stitch) dengan pelbagai jenis design/ reka bentuk mengikut kehendak pelanggan.

Zahra Bakar Collection GiveawayZahra Bakar Collection Giveaway


Selain itu, Zahra Bakar Collection turut menjual kain pasang dan kain batik terengganu yang dihiasi dengan pelbagai jenis corak dan warna yang pastinya memikat hati. InsyaAllah, kainnya berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Harganya juga sangatlah berpatutan.

Untuk meraikan pembukaan Zahra Bakar Collection online shop, kami mengadakan simple giveaway buat anda. Ingin dapat hadiah yang menarik dari kami? Ayuh, sertai sekarang. 

Zahra Bakar Collection Giveaway
Klik banner untuk sertai.

ASSALAMUALAIKUM..


Thursday, 9 January 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

assalamualaikum n good evening, guys!!
how are u? i hope u're fine..

fuh!! dah lama fiezah x join GA.. so, hari ni, fiezah nak join satu lagi GA..
even, penat gilak sebab tadi ada jamuan kelas tahun lepas, tetap ku gagahkan jugak untuk join GA by kak syuhada ni..


jom.. ramai-ramai join this awesome GA.. lagipun, syaratnya simple je.. as simple as ABC..

ASSALAMUALAIKUM..