Monday, 15 December 2014

simple giveaway by Licha

assalamualaikum & good night!!

guys... jom join!!


deadline : 2 january 2015

nota kaki tangan untuk penganjur: maaf!! saya tiada instagram..

Thursday, 11 December 2014

2014 Year End Blog Giveaway!

assalamualaikum & good night guys..

jom join this GA..


hadiah pun menarik.. lama lagi tarik tutup.. jom pakat2 join GA ni..

deadline : 15 januari 2015


Sunday, 7 December 2014

[Giveaway] Hello from Canada

assalamualaikum n good morning,guys!!

jom join GA ni!!






Url blog doodle of life :
http://herlifemanual007.blogspot.com/


Penyertaan untuk giveaway ini akan ditutup pada December 20, 2014 at 12:00 PM (EST). Kalau tukar waktu Malaysia, December 21, 2014 at 1:00 AM.

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM


Assalamualaikum...




Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-

Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-



3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida , Parihh ,Eurukaseven , CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie , YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah   ,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 

jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.cm di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 .Pemenang dipilih melalui random.org .Keputusan akan diumukan sebelum 15-12-2014

Sekian..

Tuesday, 2 December 2014

GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ


saya mahu sihat kerana ingin melakukan ibadah dengan lebih sempurna :)
 
jemput join!!
deadline : 11 disember

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!


assalamualaikum n good morning,guys!!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

dateline : 3 disember 2014

GIVEAWAY KUSARAH 2014

assalamualaikum guys!!

*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan
Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)


PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift

Giveaway: Wanna win 2 Piece of Ruffle Shawls by Naomie? Join Now!!

assalamualaikum n good morning,guys!!
jom join!!



until 20th December 2014

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

assalamualaikum guys..
jom join GA ni!!

http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-deanna-morni.html

Giveaway ni tamat pada jam 10 malam 19 Disember 2014....pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan RANDOM.ORG ..Senarai Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2014.

Sunday, 5 October 2014

Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House

assalamualaikum n veryyy good night,guys!!
sila jemput join sekali GA ni..
hadiah pun best2...
meh.. pakat ramai2 join this GA..


ASSALAMUALAIKUM.. :)

nota tambahan buat pihak penganjur: saya tiada instagram mahupun twitter.. maaf yer..

Thursday, 27 February 2014

Nazirahnyerr miniGA Sempena 3rd Anniversary

assalamualaikum n good evening,guys!

fuh!! alhamdulillah.. dapat juga fiezah berblogging after a month i enter hostel.. yeah!! i'm JOBArian..

ok.. stop membebel.. meh kita join minGA oleh kak nazirah ni..


meh.. pakat2 join mini GA ni.. hadiah pun comel2 je..

tapi sebelum tu, fiezah nak mintak maaf sangat2 dekat kak nazirah sebab masa tu, lambat tuntut hadiah dekat akak.. masa tu, fiezah berada di hostel.. maaf sangat-sangat ye akak!

ASSALAMUALAIKUM..

Thursday, 6 February 2014

Saturday, 18 January 2014

Daya The Sixth's Giveaway


Assalamualaikum sahabat (:

Mari meriahkan Giveaway pertama Daya hehe


<< Klik banner untuk join >>

SMILE GIVEAWAY BY AMIRAH




-Tekan Banner-

2 Hadiah Yang Dipilih : 
A) TOPUP RM5
B) HADIAH MISTERI
Giveaway ini dianjur oleh Amirah dan di taja oleh OpzzpinkyNad, Hu Da,  Mardiah
WidadNazirahCik MarAliahHumaiAinaIzzahNiedaEymasu
ZamalianshoppeEmeRRBBBUKSNienaCYCIna
Red Cherry House

Tarikh Tamat : 30/1/2014


Friday, 17 January 2014

Segmen Topup RANDOM 12 JAM by Mya

assalamualaikum n good morning,guys!!

hari ni, fiezah nak join segmen from kak mya.. huuh
hari tu, fiezah menang GA.. alhamdulillah.. rezski first time join.. hehhe


jom.. cepat join.. beberapa jam je lagi dah nak tamat..

ASSALAMUALAIKUM..

Giveaway dari umielman.blogspot.com

assalamualaikum n good evening, guys!!
jom join GA ni..
hari ni tamat..
cepat-cepat.. sebelum terlambat..


assalamualaikum..

Monday, 13 January 2014

Simple NY Giveaway By Iezwa Razk


Assalamualaikum

(Klik Banner Untuk Join)

Senarai Hadiah :- 3x Pashmina , 3x Tudung Bawal dan 2x Topup RM 5
JOM MERIAHKAN GIVEAWAY NI!!

Tarikh Tamat :- 18 Januari 2014

jom join GA ni ramai-ramai!!

ASSALAMUALAIKUM..

GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

assalamualaikum n good morning,guys!!
how are u? i hope u're fine..
ok.. today i wanna join one GA.. 


syaratnya very simple like ABC..
so, mari pakat ramai-ramai join this GA.
sempat lagi nak join ni.. masanya sangat lama..

ASSALAMUALAIKUM..

Zahra Bakar Collection Giveaway


Assalamualaikum...

Zahra Bakar Collection merupakan sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis tudung dan shawl antaranya tudung syria, bawal arjuma, alsya ring dan sebagainya. Zahra Bakar Collection, turut mengambil tempahan sulaman (cross stitch) dengan pelbagai jenis design/ reka bentuk mengikut kehendak pelanggan.

Zahra Bakar Collection GiveawayZahra Bakar Collection Giveaway


Selain itu, Zahra Bakar Collection turut menjual kain pasang dan kain batik terengganu yang dihiasi dengan pelbagai jenis corak dan warna yang pastinya memikat hati. InsyaAllah, kainnya berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Harganya juga sangatlah berpatutan.

Untuk meraikan pembukaan Zahra Bakar Collection online shop, kami mengadakan simple giveaway buat anda. Ingin dapat hadiah yang menarik dari kami? Ayuh, sertai sekarang. 

Zahra Bakar Collection Giveaway
Klik banner untuk sertai.

ASSALAMUALAIKUM..


Thursday, 9 January 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

assalamualaikum n good evening, guys!!
how are u? i hope u're fine..

fuh!! dah lama fiezah x join GA.. so, hari ni, fiezah nak join satu lagi GA..
even, penat gilak sebab tadi ada jamuan kelas tahun lepas, tetap ku gagahkan jugak untuk join GA by kak syuhada ni..


jom.. ramai-ramai join this awesome GA.. lagipun, syaratnya simple je.. as simple as ABC..

ASSALAMUALAIKUM..